Veel gestelde vragen

Graag helpen wij u aan een passend antwoord op uw vragen. Kies hieronder een categorie en kijk of uw vraag wellicht eerder is gesteld. Dan heeft u direct een antwoord op uw vraag.

 

Hoe lang duurt de selfservice was?

Dit varieert per gekozen was de gemiddelde tijd is ongeveer 40 min wassen en 30 minuten drogen.

Wat kost wassen bij IZI WASH IT?

Dit verschilt per gekozen service en hoeveelheid was. Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wat zijn de IZI WASH IT openingstijden?

Dit verschilt per vestiging klik hier voor alle openingstijden.

Hoe weet u zeker dat mijn kleding schoon wordt?

Door het gebruik van de nieuwste apparatuur en onze medewerkers met jaren lange was ervaring kunnen wij garanderen dat uw was schoon wordt. Lukt dit niet in één keer dan doen wij dit graag nog een keer voor u over.

Krimpt mijn was?

Nee, u was krimpt niet. Wij gebruiken wasmachines die speciaal ontwikkeld zijn om op de juiste temperaturen uw was te drogen. Op deze temperatuur zal uw was gegarandeerd niet krimpen.

Hoe weet u zeker dat mijn kleding bij elkaar blijft?

Iedere was krijgt bij IZI WASH IT zijn eigen box. De was verlaat alleen deze box als deze behandeld wordt. Elke behandeling wordt per was uitgevoerd dus wordt uw was nooit vermengd met andere wassen.

Mijn was is beschadigd tijdens het wassen, wat doet IZI WASH IT hieraan?

Wanneer uw was is beschadigd kunt u dit bij ons kenbaar maken door het contact op te nemen met uw IZI WASH IT vestiging. Deze contact gegevens vindt u bij: Vestigingen.

Wij zullen dan samen met u tot een passende oplossing proberen te komen.

Wat wordt er gedaan als ik niet thuis ben en mijn was wordt opgehaald / gebracht?

Wanneer uw was niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als de was ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, neemt de bezorger het weer mee naar het filiaal. Vervolgens zal er met u contact opgenomen worden over een nieuwe bezorgdatum.